Forside » Butik » GDPR » 0000

0.00DKK

GDPR
[0000]

PERSONDATAPOLITIK & GDPR PERSONDATAFORORDNINGEN

Kære Wellness Aarhus kunde

Den 25. maj 2018 træder EU's persondataforordning (GDPR) i kraft i hele EU. Derefter skal virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, der behandler persondata opfylde den nye forordning. Her er vores beskrivelse til hvordan vi forholder os til forordningen og hvilke opdateringer og rettelser vi har lavet.

 

OVERSIGT 

1. Generelt

1.1 Hvilke typer oplysninger indsamler vi?

2. Personoplysninger

2.1 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

2.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?

2.3 Hvordan kan du håndhæve dine rettigheder i henhold til GDPR?

2.4 Retten til sletning af dine personoplysninger

2.5 Beskyttelse af personoplysninger

3. Hvordan kan jeg kontakte Visage Hudpleje, hvis jeg har spørgsmål?


1. GENERELT


Vi har opdateret vores vilkår ift. dataindsamling og sikkerhed. Vi har også opdateret vores datapolitik og politik om cookies.

Nedenfor kan du læse om hvilke informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.


1.1 HVILKE TYPER OPLYSNINGER INDSAMLER VI?


Oplysninger du angiver, når du enten laver et online køb eller får en behandling i en af vores klinikker. 

Det kan omfatte oplysninger såsom:

-
- Navn, By, mobil telefon, e-mail,

- Finansielle transaktioner terminal og nethandel (betalingsoplysninger, f.eks. dit Dankort, visa, master, kredit- eller debit kortnummer bruges af nets og ikke af Wellness Aarhus.)

- Finansielle transaktioner (Andre kortoplysninger, andre konto- og godkendelsesoplysninger samt fakturerings-, leverings- og kontaktoplysninger.

 

2. PERSONOPLYSNINGER
 

Vi beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du udfører et online køb hos os eller får en behandling hos os. Det er primært oplysninger som navn, fødselsdag, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register. 


 

2.1 HVOR LÆNGE OPBEVARER VI PERSONOPLYSNINGER?


Når du køber en service eller produkt hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. Dine personoplysninger i vores bookingsystem vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos os i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, ydelsen vedrører.

Ansøgninger opbevares i 2 år hvorefter de makuleres.  


 

2.2 HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?


De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.
Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

Vi bruger også de oplysninger vi har om dig, til at sende dig marketingmeddelelser, kommunikere med dig om vores produkter og informere dig om vores politik og vilkår. Vi bruger også dine oplysninger til at svare dig, når du kontakter os.


 

2.3 HVORDAN KAN DU HÅNDHÆVE DINE RETTIGHEDER I HENHOLD TIL GDPR?


I henhold til den generelle forordning om databeskyttelse har du ret til at få adgang til, rette, overføre og slette dine data. Du har også ret til at gøre indsigelser mod og begrænse visse typer behandling af dine data. Det omfatter: retten til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine data til direct marketing, hvilket du kan udøve ved at bruge linket "afmeld" i den relevante marketingkommunikation.


Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til os. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.


 

2.4 RETTEN TIL SLETNING AF DINE PERSONOPLYSNINGER


Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet, selv efter du har givet accept i første omgang.


 

2.5 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER


Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i vores IT-system eller fysisk i aflåst skab. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.


 

3. HVORDAN KAN JEG KONTAKTE WELLNESS AARHUS ApS, HVIS JEG HAR SPØRGSMÅL?


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til [Martin Andersen] på e-mail: [martin@wellnessaarhus.dk]. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Vi kan løse tvister, du har med os i forbindelse med vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger og praksis af denne. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig


Dato for seneste revidering: 22. maj 2018

 

 

 

 

 

 

Persondata og Cookies

For at du kan indgå en online aftale med os, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn

Adresse

Fødselsdato

Telefonnummer

E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bedst mulige ydelse til dig.

Personoplysningerne registreres hos Wellness Aarhus ApS webshop og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle dine kundeoplysninger vi registrerer om dig opbevares krypteret.

Vi transmitterer alle kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Wellness Aarhus ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Martin Andersen.

 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

 

1. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

1.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: Link (http://minecookies.org/cookiehandtering/)

1.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: Link.

1.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

 

Wellness Aarhus ApS anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

1.6 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Personoplysninger:

 

2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

2.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Wellness Aarhus ApS, skal du rette henvendelse på martin@wellnessaarhus.dk.  Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Logstatistik

Vi benytter logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

 

Anmeldelser
JC18 Reiki Healing
JC18 Reiki Healing
750.00DKK
500.00DKK
Hurtig Søgning
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet Søgning
0 varer i vognen
Sprog
English Danish
Social Networking
Facebook
Valutaer
PBS